KİRALIK AŞK DİZİSİNDEN DEFNE MERCEK ALTINDA

15 Ağustos 2015 Cumartesi
          Yazlık diziler aldı başını gidiyor.İçlerinden bazıları sıyrıldı bazıları ise sona yaklaşıyor. Bu yazın en dikkat çeken dizisi Kiralık Aşk stil seçimleriyle de konuşuluyor.Biraz yakından bakalım.Fotoğraf çekimlerindeki bu harika bal rengi uzun elbise Sevil Erkan tasarımı.



Kiralık Aşk'ın kadın karakteri Defne'yi Elçin Sangu canlandırıyor.Çok başarılı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum Alında onu daha önce birçok dizide izledik.Hatırlamıyor olmanız muhtemel bu da Elçin Sangunun başarısından kaynaklanıyor.Her dizi de öyle farklı bakışlar .tarzlar sergilemiş ki. Mesela

bu dört fotoğrafta sanki dört farklı kişiye ait gibi.Kendisi Sevdam Alabora'da Zeynep'i,Kurt Seyit ve Şura'da Güzide'yi, Öyle Bir Geçer Zaman Ki de ise Jale'yi oynadı.Şimdi ise cıvıl cıvıl bir karakter olan Defne'yi oynuyor.



En dikkat çeken parçalardan biri Defne'nin uzun yeşil eteğiydi .Markası Ju İstanbul fiyatı 750 tldir .Üstüne giydiği çiçekli büstiyeri ise  Dilvin markadır. Şu an tükenmiş durumda .Çiçekli ayakkabısı ise İlvi markadır ve 269 tldir


Sarı yelek ise Adl markadır


 Defne'nin giydiği derin V yaka sarı elbise ise My Best Friends markadır.Beyazı ve siyahı var ben siyahını da çok beğendim fiyatı ise 850 tl.


Bu tatlı mı tatlı kloş açık mavi elbise ise Sevil Erkan tasarımıdır.Sevil Erkan'ın Seda Üren için yaptığı elbiseyi görmek için tık tık



Defne'nin yeşil elbisesi Ayşegül Boz tasarımı altına giydiği mor ayakkabılar efsane yalnız.Markası Kemal Tancaymış ve Defneye özelmiş.Bu yeşil elbisenin altına mor çok yakışmış.


En çok konuşulan elbiselerden biri ise Defne'nin davette giydiği bu lacivert elbiseydi markası Lyynn Butik. Saçları da çok hoştu.Defne'nin yani Elçin Sangu'nun saç rengi de çok merak konusu.Kendisi bu konuda çok şanslı çünkü saçlarının doğal rengi bu güzel bakır.İnstagramda paylaştığı ilkokul fotosundan görebilirsiniz.

2 yorum:

  1. mm dedi ki...:

    Çok sempatik, ekrana da fazlasıyla yakışıyor. :)

  1. Adsız dedi ki...:

    Cok guzel- hayraniyim- dizideki konusmasi ve mimikleri vs "sey" deyisi ayri bir sevimli

Yorum Gönder