Yılbaşı Elbiseleri

28 Aralık 2020 Pazartesi

Bu yılbaşı herkesin evinde geçirdiği bir yılbaşı olacak.Bizi evlerimize kilitleyen,yakınlarımızı uzak eden bi illetin bir an önce biteceği aydınlık,özgür günler diliyorum.Yılbaşı için alışveriş yapamıyorsak vitrinlere de bakmayacak değiliz.

İlk olarak bugünlerde hem yetenekleriyle hem de güzellikleriyle adlarından söz edilen üç dizi oyuncumuzula yapılan yılbaşı çekimine bakalım.




Menajerimi aranın tatlı ve azimli kızı Dicle canlandıran Ahsen Eroğlu ,Sadakatsizde sinir bozucu 😁 Derin karakterini canlandıran Melis Sezen,Mucize Doktorun yardımsever,zeki doktoru Nazlı'yı canlandıran Sinem Ünsal.

Hürriyet Kelebek için bir çekimde buluşmuşlar.


Yılbaşı denilince üzümlü kekimiz Hadise olmadan olmaz.Kaç senedir her yılbaşında ekranda.İki beğendiğim Hadise elbisesi ile karşınızda.


Yine çok sevilen bir oyuncu olan Hande Erçel'in Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı Eda karakterinin kırmızı elbisesi.
 

Melis Sezen 'in yılbaşı için giydiği bu kırmızı elbise Züleyha Kuru tasarımı.


Bir Züleyha Kuru tasarımıda Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakterinden gelsin.


Hürriyet çekimi için Ahsen Eroğlu'nun giydiği ikinci ışıl ışıl payetli elbise ise Atölye no6 ya ait.Elbiseyi daha önce Şeyma Subaşı da giymişti.

Demet Akalın'ın en iyi göründüğü yılbşı elbisesi bence.Fahriye Evcen'in kırmızı elbisesini de unutmayalım.2 senedir her abiyecide bulunan her düğünde birinin üstünde görmeye alıştığımız kırmızı elbise.Şahsen benim de giymişliğim var😁

0 yorum:

Yorum Gönder