KURT SEYİT VE ŞURA

6 Ocak 2014 Pazartesi
Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın dizisinin fragmanları dönmeye başladı.Am daha bekliyeceğiz çünkü taaa Martta.



Dizinin yılbaşındaki özel tanıtımı çok izlenmiş.Ben kaçırsam da:) Ratingler tavan yapmış.Ben ikiliyi çok yakıştırdım.Kıvanç Tattlıtuğ bir Rus Çarının korumasını oynuyor.Ayrıca dizi Nermin Bezgen'in romanından uyarlama.Dizinin senaryosunu Aşk-ı Memnu veKuzey Güney'den tanıdığımız Ece Yörenç yazıyor.

  “Kurt Seyit ve Şura”da saltanat günlerinden 1920’lerin İstanbul’una uzanan sürükleyici bir aşk hikayesi anlatılıyor. Aluşta’dan işgal altındaki İstanbul’a, 1920’lerin Pera’sına kadar uzanan macera dolu yolculukları bir anlamda aşkın da yolculuğu olacak.

 Dizinin kadrosunda Birkan Sokullu, Ushan Çakır, Oral Özer, Elçin Sangu katıldı.
 Kartepe'de yoğun kar altında çekilen sahnelerden sonra ekip Rusya'ya gitti.90 gün sürecek çekimlerden kareleri heyecanla bekliyoruz.
 Diziden ilk kareler
 Dizinin kostümleri de çok konuşulacağa benziyor.Kıvanç Tatlıtuğ'a uniforma çok yakışmış.Farah abdullah'ın dans ederken giydiği elbisesi ve saçı onu tam bir masal prensesine dönüştürmüş.Bu dansı sosyal medyada külkedisi ve prensin dansına benzetenler olmuştu.


0 yorum:

Yorum Gönder