GOLDEN GLOBE ELBİSELERİ VOL I

22 Ocak 2013 Salı
Yine bir Golden Globe ve yine muhteşem kıyafetler.Sırt dekolteleri, bacak dekolteleri, danteller, takılar ,çantalar hepsi burada.





 Jessica Alba'nın bu Oscar de la Renta elbisesine ve üstünde sallandırdığı gerdanlığına bayıldım doğrusu.Fiyatı $5.8 milyonmuş ve  Harry Winston. Saçlarıda cabası.Esmerler için ne kadar da doğru bir renk.Jessica Alba'nın sıradışı clutch'ı  Roger Vivier.


Jennifer Lopez'in şeffafmış gibi görünen dantel elbisesi Zuhair Murad çantası Jimmy Choo ayakkabıları Christian Louboutin küpeleri Le Vian


Kate Hudson'un bedenini sımsıkı saran siyah Alexander McQueen elbisesi de müthişti. Çantası Roger Vivier.


Hamileyim ne giysem diyorsanız alın size muhteşem bir hamile abiyesi:) Önü ve sırtı işlemeli elbisesi çok gözalıcı elbise Jenny Packham.


Nina Dobrev'in elbisesine pek bayılmadım ne yalan söleyeyim. Hele ayakkabılarından nefret ettim.Eibise Oscar de la Renta ayakkabı Jimmy Choo shoes.


 Nicole Richie'nin bu açık mavi oldukça farklı Naeem Khan elbisesi House of Harlow 1960 clutchı ve  H. Stern küpeleri dikkat çekiyordu. Retro saçları da çok göz alıcıydı.


 Pudra pembe deniz kızı formundaki Marchesa elbisesiyle yürüyen Amy Adamsgayet hoştu. Küpesini beğenmmemekle birlikte saçları nasılda doğaldı.


Emily Blunt'ın altın rengi dantel işlemeli elbisesi Michael Kors küpeleri ve bilekliği Lorraine Schwartz ,clutchı ise Salvatore Ferragamo .Topuzu çok hoş



Eva Longoria'nın siyah dantel sırt dekolteli elbisesi Emilio Pucci. Muhteşem ayakkabıları Charlotte Olympia küpeleri Martin Katz.


Halle Berry'nin elbisesi Versace. Ayakkabıları çok zarif. Bu elbise sanki onun için dizayn edilmiş. Harika tenine mükemmel uyum sağlamış. 46 yaşındaki yıldıza bu vücutla ne giyse yakışır.


Heidi Klum'un bembeyaz tek ommuzlu dore taşlarla bezeli elbisesine kötü diyecek varmı. Kadın heykel gibi o ayrı ama elbise de çok güzel. Alexander Vauthier tasarımı,ayakkabıları Christian Louboutin .Saçları ışıl ışıl parlıyor. Yani ne kadar abiye olursa olsun o saçı kuş yuvası yapmaya gerek yok.

1 yorum:

  1. SreeBindu dedi ki...:

    so loving jessica, jennifer, kate :)
    xx

Yorum Gönder