KIRMIZI HALIDAN BİR TÜRK GEÇTİ SAADET IŞIL AKSOY

16 Eylül 2012 Pazar
Toronto Film Festivali'nde Twice Born isimli filminde yardımcı oyuncu olan Saadet Işıl Aksoy kırmızı halıda Penelope Cruz'un yanıbaşında arz-ı endam etti.  Doğrusu magazin oyuncularının tvlerde hollywood'u fethetti şeklinde çıkan yalan haberlerin yanında bu haberin pek gündeme gelememesi beni üzdü. Saadet Işıl Aksoy'u beğeniyorum.Ama biraz daha özenli olabilirdi diyorum. Kıyafet açısından.Yine de gurur duyduk tebrikler.





Enerjisi yüksek biri bence. Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu. Zeki kız.


Penelope Cruz'la iyi bir diyaloğu var gibi. Buradaki siyah beyaz çizgili elbisesini ve altına giydiği ayakkabılar vasattı bence. Penelope'den azıcık feyz alsa iyiydi. Cekete bak bi. Nasıl güzel bişey o



Elbisesi Luis Zee , aksesuarlar Dean Davidson


Penelope'nin uzun pembe elbisesi çok seksiydi. Genel olarak göğüs dekoltesi sevdiğini biliyoruz. Elbise Atelier Versace.Ayakkabısı Pucci. Çok orjinal bir tasarım olmasa da Latin olmak böyle birşey zannedersem.



Twice Born filminin afişi.Saadet Aksoy'un ismi dördüncü sırada. Imdb puanı şu an 7.2. Penelope Cruz'un bir oğlu var. Eşi Bosna'da savaşta ölüyor. Bundan yıllar sonra Penelope oğlunu Bosna'ya getiriyor.


Film tanıtımından ve filmden bir kaç kare


Saçlarını kırmızıya boyatan oyuncu sanırım asi bir karakteri oynuyor.

1 yorum:

  1. Unknown dedi ki...:

    gerçekten.. niye o kadar kötü giyinmiş yavv.. :S

Yorum Gönder